SwiftKey Note

SwiftKey Note 1.8.1

Sneller aantekeningen maken op je iPhone of iPad

SwiftKey Note is een notitie-app voor je iPhone of iPad die belooft je sneller dan ooit notities te laten maken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Sneller notities maken
  • Back-up naar Evernote
  • Ondersteunt verschillende talen
  • Elegante interface
  • Voeg tags toe aan je notities

TEGEN

  • Duurt even voor je echt snel kunt typen
  • Geen ondersteuning voor gesture-typing

Uitmuntend
8

SwiftKey Note is een notitie-app voor je iPhone of iPad die belooft je sneller dan ooit notities te laten maken.

Sneller typen dan ooit

SwiftKey Note is gebaseerd op de technologie die ook wordt gebruikt door het virtuele toetsenbord SwiftKey voor Android. De app laat je sneller typen door suggesties voor woorden te geven. Hoe vaker je de app gebruikt, hoe beter SwiftKey Note wordt in het raden van de woorden die je wilt typen. 

In onze testen was SwiftKey Note op de iPhone inderdaad sneller dan Apples eigen Notes app. Op de iPad merkten we echeter weinig verschil en soms was SwitfKey Note zelfs langzamer. Als SwiftKey Note dezelfde manier van gesture-typing als SwiftKey Keyboard (bekend als SwiftKey Flow) zou gebruiken, zouden de snelheden waarschijnlijk nog hoger liggen.

Uiteraard is het ook een kwestie van oefenen. Zodra je gewend bent aan de app en de app leert hoe jij denkt, wordt het beter in het voorspellen.

Naast het voorspellen van woorden biedt SwiftKey Note ook een autocorrect-functie die voorkomt dat je spelfouten maakt. Staat het woord dat je wilt typen niet in het woordenboek, dan kun je het woord toevoegen aan de database. Het is overigens niet mogelijk de autocorrect uit te zetten. Zolang je het onbekende woord niet aan de database toevoegt, corrigeert de app het naar eigen inzicht.

SwiftKey Note heeft acht verschillende woordenboeken: Amerikaans Engels, Brits Engels, Spaans, Mexicaans-Spaans, Duits, Frans, Canadees-Frans en Italiaans. Helaas is de app nog niet beschikbaar in de Nederlandse taal. 

Notities beheren

Wat SwiftKey Note erg prettig maakt, is de integratie met Evernote. Koppel de app aan de je Evernote-account en van al je notities wordt automatisch een back-up gemaakt die je op elk mogelijk platform kunt benaderen. 

SwiftKey Note heeft ook de mogelijkheid om je tekst te formatteren, en net als in Evernote voeg je tags toe aan je notities om ze zo makkelijker vindbaar te maken.

Conclusie

Met SwiftKey Note maak je snel notities en hou je ze goed georganiseerd. Jammer dat gesture-based typing ontbreekt, want zo had je nog sneller kunnen werken.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Iphone

Meer
SwiftKey Note

Download

SwiftKey Note 1.8.1

Beoordelingen about SwiftKey Note